Priser i: 
Extraljuskungen på svenska
Extraljuskungen på engelska

LED-extraljus från Baja Designs, Brighter... Bolder... BETTER

LED-ljus

Köp LED-ljus på Extraljuskungen.se

De högpresterande LED-ljusen från Avelux finns både som traditionellt runda lampor och ramper. Båda har den senaste LED-tekniken från Cree och ger ett mycket fylligt och jämt ljus med bra bredd och längd. Avelux är extremt snabbtändande vilket är en stor fördel, de ger 100% ljus direkt, till skillnad från xenon som har en upptändningstid på i sämsta fall flera sekunder! Livslängden på en LED diod är mycket lång, många tusen timmar, det finns ingen glödtråd som i halogenlampor som kan gå av pga. några hundra timmars brinntid eller vibrationer!

LED-Ramp som förstärkning av helljuset?

Vår populäraste LED-ramp är SSR på 120W, den har samma längd som en registringsplåt och lämpar sig därför både designmässigt och platsmässigt bäst att använda som extraljus. Man kan med en 120W ramp ersätta ett par vanliga extralampor, längden på ljuset är ungefär de samma om man jämför med halogen. 120W LED-ljusramp monteras enklast i ett vanligt ljusfäste för två lampor art.nr 217013. Man kan också montera en LED-ljusramp som ett komplement till de vanliga extraljusen, vanligast är då att den monteras hängande under registreringsplåten i ett ljusfäste för två extraljus art.nr 217013. Har man en större bil tex. en Jeep, SUV eller transportbil kan man gå upp ett eller två storlekar på LED-ljusrampen till 180W eller 240W.

Hur kopplar man in ett LED-ljus

Både Avelux ramper och runda LED-extraljus har all elektonik inbyggd i lamphuset och ut ur lamphuset kommer en kabel med två ledare, plus och minus, som kopplas in som vanligt med en reläsats. LED dra inte mycket ström så det går bra att koppla in tillsammans med ett relä på tex. 30-40A eller använda något av våra färdiga reläsatser med två eller tre utgångar men att man bara använder en utgång och klipper av de övriga eller bara låter de ligga kvar under huven. Alla Avelux LED-ljus är av typen multivolt som betyder att det passar till både 12 och 24V så de fungerar såväl på bil som lastbil.

Vi kan LED!

 
 FRI FRAKT
  ÖVER 1195:-
1-2 DAGAR
LEVERANSTID PÅ LAGERVAROR
30 DAGAR ÖPPET KÖP
TESTA PRODUKTEN, FULL RETURRÄTT
RING OSS!   0226-769040
PERSONLIG SERVICE OCH BÄST SUPPORT
Extraljuskungen • Industrigatan 10 • 77435 Avesta • 0226-76 90 40 • Sitemap     Copyright © 2006-2017