Priser i: 
Extraljuskungen på svenska
Extraljuskungen in English

Frontbåge

Köp frontbåge på Extraljuskungen.se

Hos oss så hittar du ett stort sortiment med frontbågar som är modellanpassade till personbilar, SUV och transportbilar i två olika material, aluminium och rostfritt stål. Med modellanpassade menas att frontbågens utformning är anpassad till just den bilmodellen och att monteringsdetaljerna som tex. fästen, stag, bultar etc. är unika och utprovade just för den bilmodellen så att det ska se bra ut när väl bågen är monterad och att jobbet inte ska ta allt för lång tid. Det finns också några frontbågar, både i rostfritt och aluminium, som är av universalmodell och passar på de flesta bilmodeller som inte har en anpassad frontbåge.

Övriga produkter från Vool

Övriga produkter från Qpax

 

Frontbågar i aluminium från Qpax

I sortimentet med frontbågar i aluminium hittar du funktionella produkter som följer bilens linjer och former i en stilren och tidlös desig, perfekt för dig som vill synas men inte sticka ut för mycket i trafiken. I sortimentet finns även takbågar och sidobågar i samma stilrena design. Takbågar finns till många bilmodeller för montering både bak och fram. De kan monteras bara för utseendets skull men lämpar sig utmärkt för montering av arbetsbelysning, varningsljus och extraljus med hjälp av klämfästen med olika utformning beroende på vad som ska monteras. Frontbågar finns i två modeller, X-rack som är en båge av traditionell modell och som vanligtvis monteras på lite större bilar, SUV och lätta transportbilar. Q-light är en diskret frontbåge av lite mindre modell som finns modellanpassad till många bilar samt i en universalmodell till bilar som ännu genomgått utprovning.

Frontbågar i rostfritt stål från Vool

Vi har ett stort modellprogram av rostfria frontbågar som höjer utseendet och helhetsintrycket på bilen rejält samtidigt som du får något stadigt att montera extraljusen på. De rostfria frontbågarna är tillverkade i legeringen T304 som har mycket god korrosionsbeständighet och förmågan att hålla den högglanspolerade ytan blank under lång tid. Vi har totalt fem olika modeller på rostfria frontbågar, låg och hög, med eller utan oljetrågsskydd och för två eller tre extraljus.

Vi kan frontbågar!
 FRI FRAKT
  ÖVER 995:-
1-2 DAGAR
LEVERANSTID PÅ LAGERVAROR
30 DAGAR ÖPPET KÖP
TESTA PRODUKTEN, FULL RETURRÄTT
RING OSS!   0226-769040
PERSONLIG SERVICE OCH BÄST SUPPORT

KONTAKT

Extraljuskungen
Industrigatan 10
77435 Avesta
0226-769040
Copyright © 2006-2018