Priser i: 
Extraljuskungen på svenska
Extraljuskungen på engelska

Med mer användbara ljusbilder än någon annan tillverkare, ger ClearView® dig ett ljus för varje zon.

Clearview™ är Baja Designs egenutvecklade optik, som är datorkonstruerad internt av Baja Designs team av racingingenjörer som har den högsta kunskapen om belysningsbehoven hos alla typer av förare. Varje ny optik är minutiöst testad internt, och personligen testad och fulländad av Alan Roach, Baja Designs ingenjör, grundare och tävlingsförare.

"Det yttersta målet för belysning är att åstadkomma ett jämnt ljusfält så att föraren kan köra snabbt med minimal trötthet. Min teknikska kunskap och erfarenhet från racing kombinerat med återkoppling från våra professionella förare har gett oss möjlighet att utveckla den bästa optiken i branschen."- Alan Roach, Baja Designs ingenjör, grundare och tävlingsförare.

Varje ljusbild är utformad för att belysa en eller flera av åtta specifika belysningszonerna. BD's racingingenjörer var de första att definiera dessa ljuszoner och att utforma specifika ljusbilder för svår kurvtagning, damm/dimma/snöfall och höga hastigheter. BD's Wide Cornering och Wide Driving var de första LED-lamporna som erbjuds med både en lång och bred ljusbild för att göra så att ljuset kan användas i dimma, damm och snöfall utan att orsaka självbländandning och även fylla viktiga kurvtagningszoner med ljus så att föraren får känslan av att köra i en tunnel. BD's High Speed ​​Spot™ har revolutionerat LED-belysningen med att verkligen uppnå längden som en xenon och jämnheten med LED. Andra ljusbilder som finns är Driving, Spot, Flood/Work and Dome/Interior. Ljusbilder i Amber finns också.

 FRI FRAKT
  ÖVER 995:-
1-2 DAGAR
LEVERANSTID PÅ LAGERVAROR
30 DAGAR ÖPPET KÖP
TESTA PRODUKTEN, FULL RETURRÄTT
RING OSS!   0226-769040
PERSONLIG SERVICE OCH BÄST SUPPORT

KONTAKT

Extraljuskungen
Industrigatan 10
77435 Avesta
0226-769040
Copyright © 2006-2018