• Fri frakt över 1995:-
  • Leveranstid 1-2 dagar på lagervaror
  • Personlig service och bäst support
  • Vi har varit på nätet sedan 2006

Stedi, Lazer och Baja Designs

Tre fabrikat på LED-produkter som alla är "top notch" i respektive prisklass.

Våra varumärken

Välkommen till Extraljuskungen!

Från en briljant idé, noggrann planering och ivrig research - till ett äventyr fyllt av ljusare upplevelser och tryggare framfart. Det spelar ingen roll om du är nybörjare, en erfaren ljusfantast eller en obotlig livsnjutare som bara längtar efter det perfekta ljuset. Vi brinner för att hjälpa dig på rätt spår in i en ljusare tillvaro. Med högkvalitativa produkter från ledande tillverkare, informativa artikeltexter och engagerade medarbetare, finns vi med dig hela vägen från start till slutdestination.

Fri frakt över 1995:-

Leveranstid 1-2 dagar

Personlig service och bäst support

Ring oss!

Fordonsbelysning för alla – välj bland 12 olika fabrikat i Extraljuskungens webshop

På Extraljuskungen.se hittar du extraljus för alla typer av fordon och för alla användningsområden. NBB är en svenskdesignad strålkastare med hög kvalité och vår i särklass populäraste lampa, Hella har en 100-årig historia inom fordonsbelysning och ligger lång fram i utvecklingen inom ljusteknik, Lightforce har marknadens största flexibilitet och finns från det minsta extraljuset Lance 140 till största Blitz 240, Bosch är ett klassiskt extralyse på den svenska markanden med ett omtyckt utseende och unik design, SIM är en lågprislampa med traditionellt utseende och friformsreflektor i aluminium, Avelux LED Extraljus och LED Extraljusramper har den senaste LED-ljustekniken med dioder från Cree och ger ett en mycket god förstärkning av helljuset. Behöver du se bättre på jobbet? Ja, då har vi även ett stort sortiment med arbetsbelysning! Och är du i den branschen behöver du särkert synas bra av andra trafikanter, blixtljus från små slimade till stora varningsljusramper finns! Skulle du vara osäker i ditt val av extraljus är du alltid välkommen att kontakta vår kundservice på telefon eller mail för råd och tips inför ditt köp.

Rätt biltillbehör till din bil – beställ online på Extraljuskungen.se

När du har bestämt dig för vilket extraljus du ska ha så behöver du kanske även en del tillbehör! Halogenlampor eller xenon? Vilken effekt, 55W 60W, 75W 100W? En snygg frontbåge i rostfritt eller aluminium kanske? Snabbfäste så att du snabbt kan montera av lamporna om du tex. ska långtidsparkera? Stenskottsskydd så att inte glaset spricker? Stabiliseringsstag för en vibrationsfri ljusbild? Reläkablage som ger extraljusen ström direkt från battetriet? Stöldskyddsmuttrar så du får ha dina lampor i fred? På Extraljuskungen.se hittar du de extraljustillbehör som du behöver!

Extraljuspaket - beställ bilbelysning online på Extraljuskungen.se

I våra många olika extraljuspaket får du de tillbehör som behövs för en snabb och enkel installation på din bil. Paketen finns med flera olika märken Avelux, NBB, Stedi och Seeker med alla tillbehör.

Vi kan fordonsbelysning!