• Fri frakt över 1995:-
  • Leveranstid 1-2 dagar på lagervaror
  • Personlig service och bäst support
  • Vi har varit på nätet sedan 2006

Avelux, Stedi och Lazer

Tre fabrikat på LED-produkter som alla är "top notch" i respektive prisklass.

Våra varumärken

Välkommen till Extraljuskungen!

Från en briljant idé, noggrann planering och ivrig research - till ett äventyr fyllt av ljusare upplevelser och tryggare framfart. Det spelar ingen roll om du är nybörjare, en erfaren ljusfantast eller en obotlig livsnjutare som bara längtar efter det perfekta ljuset. Vi brinner för att hjälpa dig på rätt spår in i en ljusare tillvaro. Med högkvalitativa produkter från ledande tillverkare, informativa artikeltexter och engagerade medarbetare, finns vi med dig hela vägen från start till slutdestination.

Fri frakt över 1995:-

Leveranstid 1-2 dagar

Personlig service och bäst support

Ring oss!

Fordonsbelysning för alla – välj bland 9 olika fabrikat i Extraljuskungens webshop

På Extraljuskungen.se hittar du extraljus för alla typer av fordon och för alla användningsområden. Avelux Summit Pro finns i två storlekar, 180 och 225 mm, och är en svenskdesignad strålkastare med hög kvalité och prestanda. Avelux Summit Pro har positionsljus i vitt eller orange och är vårt i särklass populäraste extraljus. Stedi har med sina extraljus i Type-X serien visat att de leder utvecklingen både när det gäller både design och prestanda. Stedi har byggt upp en stark position på den nordiska marknaden genom att erbjuda högkvalitativa produkter till rimliga priser. Lazer har en serie med högpresterande extraljus med avancerad LED-teknik som är är tillverkade med högsta kvalitet och designade för att ge bästa möjliga ljuseffekt oavsett om du kör på landsvägar eller i skogen. De har en robust konstruktion och är byggda för att klara av tuffa miljöer och nordiska väderförhållanden. Behöver du se bättre på jobbet? Ja, då har vi även ett stort sortiment med arbetsbelysning! Och är du i den branschen behöver du särkert synas bra av andra trafikanter, blixtljus från små slimade till stora varningsljusramper finns! Skulle du vara osäker i ditt val av extraljus är du alltid välkommen att kontakta vår kundservice på telefon eller mail för råd och tips inför ditt köp.

Rätt biltillbehör till din bil – beställ online på Extraljuskungen.se

När du har bestämt dig för vilket extraljus du ska ha så behöver du kanske även en del tillbehör! En snygg frontbåge i rostfritt eller aluminium kanske? Extraljusfästen för 2, 3, 4, 5 eller 6 extraljus? Stenskottsskydd så att inte glaset spricker? Stabiliseringsstag för en vibrationsfri ljusbild? Reläkablage som ger extraljusen ström direkt från battetriet? Stöldskyddsmuttrar så du får ha dina lampor i fred? Hos Extraljuskungen.se hittar du de extraljustillbehör som du behöver!

Extraljuspaket - beställ bilbelysning online på Extraljuskungen.se

I våra många olika extraljuspaket får du de tillbehör som behövs för en snabb och enkel installation på din bil. Paketen finns med flera olika märken Avelux, Stedi, NBB och Seeker med alla tillbehör.

Vi kan fordonsbelysning!